top of page

Make-up

Ook geen held in het aanbrengen van u eigen make-up? Weet u niet met wat eerst te beginnen? Of welke kleuren er nu juist bij u haarkleur/oogkleur passen? Wij helpen u graag verder. Graag geven wij u advies over uw make-up. Wij bespreken alles samen en zorgen zo om tot het gewenste resultaat te komen zodat u stralend de wereld in kan gaan.

Dag make-up

U komt graag goed voor de dag maar weet niet hoe u nu juist uw troeven moet uitspelen, wij bieden u graag ons advies.(15 min.)     

Avond make-up

Diner of romantische date? Wij zorgen er voor dat u iedere opdracht aankunt.

Een avond make-up is hier geschikt voor. We accentueren de lippen of de ogen extra, alsook werpen we de contouren van u gelaat in het juiste licht.(30 min.)        

Kleuren van de wimpers

Hebt u lichtgekleurde wimper en zou u deze graag wat meer in de verf zetten?

Bent u het beu om er tijdens het zwemmen 'naakt' uit te zien? Wij kleuren uw wimpers graag om uw ogen altijd goed te laten uitkomen. (15 min.)

Kleuren van de wenkbrauwen

Vandaag worden de wenkbrauwen steeds meer geaccentueerd. Hier spelen wij dan ook graag op in. Uw wenkbrauwen aanpassen naar de kleur van uw haar, of net iets donkerder dat kan bij ons. (10 min.)        

Wimperlifting (+ kleuren)

Tijdens een wimperlifting behandelen we jouw eigen wimpers zonder het aanbrengen van extensions. Met deze techniek worden je eigen wimpers gelift, gekleurd & gekruld. 

Het resultaat is tot 2 maanden zichtbaar. (60min.)

Hennabrows 

Je kan ook kiezen voor de brow-hype van het moment, namelijk hennabrows van BrowTycoon. De henna-techniek kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes (zes weken), maar ook de huid (tot twee weken). Je wenkbrauwen krijgen zo een mooier en voller effect. Als je wenkbrauwen dus te fervent geëpileerd zijn en je wil niet meteen voor microblading of powderbrows gaan, dan kan je kiezen voor hennabrows.(60min.)

Spray tanning 

De keuze tussen het tannen van het gelaat, bovenlichaam of benen en het volledige lichaam. Er wordt steeds gewerkt met het merk Marc Inbane die bekend staat omwille van zijn natuurlijke kleur.

VOOR & NAZORG

VOOR DE SPRAY TAN
  • Scrub je huid 24 uur voor de behandeling

  • Gebruik geen oliehoudende producten 

  • Scheer (24uur) of hars (48 uur) voor de behandeling

  • Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum voor de tanning

DAG VAN DE SPRAY TAN
  • Spoel zo kort mogelijk voor de spray tanning uw lichaam goed schoon met alleen warm water

  • Gebruik op de dag van de spray tanning geen vloeibare make-up of dagcréme

  • Draag donkere loszittende kleding na de spraytanning omdat de vloeistof in beginsel nog wat af kan geven.

NA DE SPRAY TAN
  • De spray tanning lotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen tot 8 uur na de tanning!

  • Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.

  • Wij adviseren het gebruik van sauna en baden te vermijden, dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang blijft de kleur? 

Afhankelijk van uw huidtype en uw huidverzorging blijft de kleur 5 tot 10 dagen behouden. Het is belangrijk na de spray tan uw huid na iedere douche goed te hydrateren met een vochtinbrengende body lotion. Bij gebruik van scrubs of veel contact met water zal de tan sneller vervagen.

Krijg ik vlekken? 

De spray tan lotion wordt dun en gelijkmatig aangebracht. De kans op vlekken is zeer klein. Belangrijk is loszittende kledij & open schoenen aan te doen, niet over de huid te wrijven en overmatig zweten tegen te gaan.  

Kan spray tan met een gevoelige huid? 

Spray Tan kan op een gevoelige huid aangebracht worden. Heb je last van allergie? Dan adviseren wij steeds om eerst en vooraf een klein stukje op de huid te testen. Heb je na 48 uur geen reactie dan kan je gerust je volledige lichaam laten sprayen. (Volledige lijst van inhoud in instituut aanwezig)

Op een acne huid worden spray tans afgeraden. Deze kunnen juist voor een uitbraak van acne zorgen bij overgevoeligheid.

Volgende verzorgingen zijn mogelijk
Natural Tanning Spray_A4_300 DPI.jpg
18207574081075562_edited.jpg
bottom of page