top of page

Huisreglement

Afspraken Boeken
Gelieve uw afspraken tijdig te boeken. U kunt afspraken boeken via sms, Whatsapp, mail , Instagram en Messenger (Facebook) of door een volgende afspraak vast te leggen na de behandeling. Wij nemen zo vlug mogelijk contact op met u indien wij niet meteen kunnen opnemen of antwoorden. Door een afspraak te boeken gaat u akkoord met de afspraken binnen het instituut.


Afspraken
Gelieve tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn. Indien u later bent zullen wij uw behandeling inkorten, dit uit respect voor de volgende klant. De behandeling zal volledig aangerekend worden, dit uit compensatie voor onze verloren tijd.

 

Betalingen

Het is enkel mogelijk om cash te betalen of via de bankapp/Payconic.

 
Voorschot

Indien u al eens een afspraak niet nagekomen bent of te laat bent gekomen, wordt er een voorschot gevraagd bij het maken van een nieuwe afspraak, dit uit voorzorg dat u wel degelijk op tijd komt of komt opdagen op de gemaakte afspraak.

 

Garantie nagels

Wij bieden een garantie op gelnagels en gelpolish behandeling van 1 week, mits u er op de
correcte wijze mee om gaat (uw nagels zijn GEEN gereedschap) en u actief nagelriemolie smeert.


Annulaties
Wij vragen u beleefd om ons 2 dagen op voorhand te verwittigen, indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen. Zo kunnen we onze dagplanning nog aanpassen en andere klanten de kans geven om te reserveren. Indien u later annuleert, wordt in principe 50% van de geplande behandeling aangerekend. Indien u echter niets laat weten, dan zijn we genoodzaakt u de volledige behandeling te factureren. Om tijdig te verwittigen is 48 uur noodzakelijk. Indien u niet op tijd verwittigt vervalt uw voorschot of geschenkbon. Wij stellen het wel erg op prijs om onze dagplanning zo optimaal mogelijk in te vullen.


Rookvrij
Het schoonheidsinstituut is 100% rookvrij.


GSM
We vragen u om uw gsm af te leggen in de verzorgingsruimtes. Dit om de rust tijdens de behandelingen (gelaat-lichaam-massages) te waarborgen.

Parkeren

Parkeren kan voor de deur , in de straat en op de parking van de sporthal. Gelieve de garagepoort naast het instituut vrij te houden.

 

Vestiaire en verloren voorwerpen

Indien u voorwerpen zoals paraplu, gsm,... laten liggen heeft, houden wij deze in principe bij totdat u er om komt. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor gestolen of verloren voorwerpen. 

Voorwaarden cadeaubonnen
Wij geven aan elke cadeaubon een vervaldatum. Cadeaubonnen zijn niet meer geldig na het verstrijken van de vervaldatum en worden automatisch geannuleerd. Deze kunnen dus niet meer gebruikt worden. Indien de cadeaubon niet op naam is kan deze doorgegeven worden aan een vriend, partner, collega..., tenzij anders vermeld. Op de dag van uw behandeling dient u uiteraard de bon mee te brengen. Vergeet u deze echter, dan zal het normale tarief worden aangerekend voor de geplande behandeling. Verloren of gestolen cadeaubonnen kunnen niet vergoed worden, wat de reden ook mag zijn. Bent u niet aanwezig op de dag van uw afspraak, dan wordt uw geschenkbon geannuleerd. Hou er dus rekening mee om minstens 2 dagen op voorhand te annuleren.

 

Privacy beleid

De volgende gegevens kunnen gevraagd worden bij het maken van een afspraak online of bij een bezoek aan het schoonheidssalon:

  • Naam

  • Voornaam

  • Email

  • Telefoonnummer / gsm-nummer

  • Geboortedatum

  • Geslacht

  • Adres

De gegevens worden enkel gebruikt door mezelf om de zaak te kunnen runnen en om op maat gemaakte behandelingen te kunnen uitvoeren bij de klanten, eveneens om op maat gemaakte producten te kunnen aanbevelen. En indien gewenst ook nieuwsbrieven te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief meer wenst kan u dit steeds melden zodat u deze in de toekomst niet meer ontvangt.

De gegevens worden bijgehouden zolang de zaak actief blijft.

Personen hebben recht hun gegevens in te kijken en deze te laten wijzigen of verwijderen.

Gegevens worden niet uitgewisseld aan derden. De gegevens worden opgeslagen in een professionele datasysteem POSWORLD.

bottom of page